2100 Gödöllő, Isaszegi Út 166.
06-28-420-583
06 30 3433 458
06 30 9648 979
06 30 6399 796

Traktor Fű Facebook

 

A M.E.A.A.T. cég és az Agráció Kft 18 éves együttműködése alatt több mint 500 db zúzót - mulcsozót értékesítet, a gép hibájából történő jelentősebb meghibásodás nélkül.

A m.e.a.a.t gépek a legmodernebb gyártási technológiával készülnek, konstrukciós tervezésük minimalizálja a meghibásodást
A m.e.a.a.t cég több mint 50 országban exportál, hosszútávra garantálja az alkatrészellátást, és a vevőszolgálatot gépeihez.
A gépek minősége garancia, és a  40 éves gyártási tapasztalatnak köszönhetően több mint 50 000 darab gép dolgozik szerte a világon.
A Rotor a gép legfontosabb, és egyben a legerősebb része. Kiválló anyagminőség, nagy falvastagság, nagy súly jellemzi, dinamikusan, tökéletesen kiegyensúlyozva. Nagy tehetetlenségi nyomatéka következtében jelentős haladási sebesség mellett is tökéletes aprítás jellemzi, kis energiafelhasználás mellett.
A 2000 ford./perc feletti rotorfordulatszám következtében nagy a kések kerületi. Lineáris sebessége, ez nagy tömegű aprítandó anyag esetén is biztosítja a kiemelkedő minőségű munkavégzést.
A rotorok hossza és tömege szükségessé teszi a precíz kiegyensúlyozást. A rotorokat elektronikus beállító padon egyensúlyozzák ki a gyártás folyamán, ezzel vibrációmentes működést biztosítanak a gépeknek hosszú éven át
A rotorfelfüggesztések normál terhelést meghaladó igénybevételek esetén is megbízhatóak, az erős, megbízható öntvényházas Y csapágyaknak köszönhetően.

Jellemző a munkagépek minőségére, hogy ha véletlen leszakad a traktor orrsúlya, vagy egyéb akadályba ütközik, és teljes terheléssel átmegy rajta a mulcsozó, akkor csak egy két kést kell cserélni, de nagyobb meghibásodás nem történik.