2100 Gödöllő, Isaszegi Út 166.
06-28-420-583
06 30 3433 458
06 30 9648 979
06 30 6399 796

Traktor Fű Facebook

 

MATERMACC preciziós szemenkénti vetőgépekkel több viszajelzés alapján 4000-5000 ha vetett gépeknél is csak a kopó alkatrészekre volt szükség ( vákuumcsövek, maglesodrók, vákuum-mérőóra).

 
Szabadalmaztatott Magic Sem rendszer a tökéletes magadagolásért:

 


 
 
- A vetőtárcsa furatait egy illesztett vezetőél ketté osztja, ezáltal elkerüli a magoknak a heggyel való beékelődését, majd törését, ezért a magokat lapra szívja a vákuum és a maglesodró törés nélkül le tudja sodorni a többletet. A tört szem kiküszöbölése miatt a furatok eltömődése is kizárt, így az egy szem vetés ezzel garantált és az üres vetés is teljesen kiküszöbölhető.
 
-A gép precíziós kialakítása miatt 10-15 %-os hozamnövekedés érhető el más rendszerű gépekhez képest, csökkenő üzemeltetési költségek mellett.
 
- A tömítés és a vetőtárcsa között minimális a súrlódó felület, mivel azok együtt forognak, így az élettartam a megszokott többszöröse.

- Nagy megvalósítható munkasebesség

- Ugyanazzal a vetőtárcsával különböző méretű magvak is kijuttathatóak

-Pontosabb tőtáv és tőszám tartható a MATERMACC vetőgépekkel, mivel kisebb nyomatékot igényel a hajtásrendszer, így a meghajtó kerekek csúszásából eredő pontatlanság minimálisra csökken
 
- A hajtásrendszerben mindenhol golyós csapágyas kialakítás van, szemben a más
  márkákkal alkalmazott sikló csapágyas megoldásoktól.
 
-A tőtáv egyszerűen állítható egy könnyen hozzáférhető központi hajtóművel
 
-Az egyszerű kezelhetőség vonatkozik a műrtrágya a mikrogranulátum, és a vetésmélység paramétereinek beállítására

- A vetőgépek tartályai INOX - rozsdamentes kivitelűek, ami nem csak esztétikailag, de üzembiztonságilag is növeli a gép értékeit

Kérésre referencia üzemeket is biztosítunk ahol meggyőződhet a gépek tökéletes működéséről